Udlandsophold startede med brunch

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

For et par måneder besluttede jeg mig for at tage springet og begive mig ud i den store verden. Jeg var ikke decideret træt af Danmark, men havde brug for at prøve og opleve noget nyt, og da mulighed tilbød sig ifm. mit studie, hvor det var muligt at få et udvekslingsophold i udlandet, måtte jeg bare sige ja. Jeg blev godkendt til et studieophold og skulle således her for et par uger siden pakke mine tasker og drage mod USA, hvor en ny skole og en plejefamilie ventede på mig. Inden da skulle jeg dog tage afsked med Danmark, herunder både familie og venner. Det blev til en rigtig hyggelig brunch, hvor vi fik snakket hele rejsen igennem. 

God mad gjorde afskeden mere “spiselig”

Selvom stemningen selvfølgelig var en smule præget af, at jeg i de næste mange måneder var flere tusind kilometer væk på den anden side af jorden, var alle glade og supersøde. Det hjalp desuden ekstremt meget på stemningen, at maden, som vi havde bestilt på denne hjemmeside, var helt igennem fantastisk. Alt var, som det skulle være, og der var ikke en finger at sætte på hverken kvalitet, pris eller levering. Vi havde selv sammensat vores foretrukne menu, og vi havde valgt en varieret brunch med brød, æg og pølser, så der var noget til alle og enhver. En stor anbefaling herfra! 

Er du i gang med at planlægge en fest eller hyggelig sammenkomst, kan du med fordel overveje at invitere på brunch. Her er stemningen mere afslappet og ikke så formel, og det er ikke nødvendigt at få den helt store planlægning til at gå op i en højere enhed. Hvis du tilmed bestiller brunch ud af huset, skal du kun bekymre dig om, hvem der skal på gæstelisten, og selvfølgelig være en god vært(inde).