Uden mad og drikke

By:

Duer helten ikke, det siger et gammelt ordsprog, og der er mange sandheder i det gamle ordsprog, for der skal mad og drikke til for at få krop og sind til at fungere så godt som muligt.

Den årlige tur

Det sammen gælder for os gamle drenge, inden vi tager afsted på årets drengetur til de østrigske alper for at stå på ski. Den lørdag, hvor vi tager afsted i 5 dage, der holder vi altid brunch og konerne og kæresterne får lov at komme med årets sidste formaninger og retningslinjer for at sikre, vi alle kommer hjem i et stykke.

Vi har nogle år lavet brunchen selv, men ikke i år, så maden blev bestilt fra et firma, som min søn anbefalede, http://ebuffet.dk/brunch/, og det fortrød vi ikke. Vi bestilte maden 2 uger før, og den lørdag morgen, hvor vi skulle af sted, kom de i god tid og stillede alt op. Så snart de lune pølser og det varme brød og bacon kom ind i stuen, hvor vi sad, så begyndte mine tænder at købe i vand, for jeg kunne dufte, at der var lækkerier over hele linjen.

Stort og lækkert udvalg

Jeg havde bestilt lidt bredt og prøvet at ramme noget, som alle kan lide, men specielt retter med æg og skinke samt pølser og bacon. Der var store roser for al maden, og det lune brød faldt i alles smag, og der var nærmest ikke superlativer nok i sproget til at dække drengenes mening om maden. De var faktisk mere begejstrede for dette, end hvad den gamle gourmetkok selv kunne præstere i køkkenet, så næste gang jeg skal lave mad til de banditter, skal jeg virkelig stramme mig an, for de skal ikke tro, jeg er faldet af på den.

Jeg anbefaler klart, at du bruger Ebuffet, hvis du skal holde selskab, for de leverer mad i topklasse med et smil, og de er altid klar med vejledning, så du får lige det, som du skal bruge.