Nem mad til festen

By:

At spise lækkert mad er lækkert – at lave lækkert mad kan være svært og tidskrævende. Endnu mere tidskrævende bliver det, hvis der skal laves meget lækker mad. Derfor er mange også i tvivl om, hvad de skal lave, hvis der skal holdes fest eller medbringes mad til et arrangement. Når man skal lave mad til andre, vil man som regel gerne imponere; maden skal være indbydende og smage godt. Ambitionerne kan dog være svære at indfri, og skuffelsen kan blive stor – både hos en selv og hos gæsterne, som skal spise maden. Her får du nogle tips til, hvad du kan lave, hvis du skal imponere nogen med din mad.

Lav store portioner

Når der skal laves mad til mange mennesker, er det selvfølgelig alpha og omega, at man laver mad nok. Der skal laves store portioner. Det lyder nemt, men det er det nu ikke. Det kan dog gøres nemmere, hvis du vælger at lave nogle nemme retter, der blot kan laves i større portioner. Det er eksempelvis nemmere at lave en stor portion lasagne, end det er at lave mange bøffer på panden. Vælg menuen ud fra, hvad du kan magte, og hvad dit køkken er gearet til.

Vælg den nemme løsning

Hvis du ikke har lyst til at bruge meget tid og mange kræfter i køkkenet, kan du sagtens bestille festmenuen udefra. Jeg har selv for nyligt bestilt catering fra http://ebuffet.dk/, og jeg var meget positivt overrasket over kvaliteten af maden. Kvaliteten var super god, og både mine gæster og jeg var glade, da maden blev serveret. Maden bragte stor glæde og imponerede os alle. Det var nemt, maden blev leveret til tiden og var varmt, da det kom. Alt var perfekt – og så var prisen endda lav. Det kan altså være en rigtig god ide at bestille catering!