Maden skal være klar

By:

Jeg har altid sagt, jeg ikke vil holde noget større festivitas, men da jeg blev fyrre, fik min kone mig overtalt til at holde en reception for familie og venner med kun et par ugers varsel, og så kunne jeg jo også invitere nogle af de forretningsforbindelser, som jeg har haft i alle de år, jeg har været selvstændig.

Hvor og hvem?

Så var det bare med at finde et sted at holde det, og et firma, som kunne levere mad til 50 mennesker plus det løse, og som kunne levere i en standard, som jeg og resten af madklubben ville kunne godkende. For der er en ting, som jeg ikke vil gå ned på, og det er kvaliteten af maden. Jeg ville blive til grin blandt  drengene i madklubben, og jeg ville være prygelknabe i månedsvis for det.

Min kone fortalte, at på hendes arbejde havde de brugt Ebuffet.dk, og det var både til brunch og til buffet, for de kunne levere det hele og kvaliteten havde været i absolut topklasse hver gang.

jeg kigge ind på http://ebuffet.dk/brunch/, og det, som de skrev, lovede godt, og jeg kunne se på Trustpilot, at deres kunder var meget tilfredse med det, som de havde fået.

En god chance at tage

Tiden var knap og jeg tog chancen og skrev til deres kundeservice, om de kunne nå det med så kort varsel. Det var ikke noget problem, og de kunne let levere både brunch og en buffet til dem, som kom senere. Deres udvalg var stort og jeg valgte at mikse både brunch og buffet, så der var lidt til enhver smag.

På selve dagen kom Ebuffet med maden, og allerede da de første fade blev stillet op, kunne jeg dufte kvaliteten af den. Som lovet havde de brugt friske råvarer over hele linjen, og maden var, både brunch og buffet, i en kvalitet, som jeg ikke havde forventet til prisen. Venlig betjening, gode priser og mad i særklasse. Det hele leveret i god tid.