Lækker og billig tapasbuffet til mit fødselsdagsarrangement

By:

Jeg har for nylig fejret min 37 års fødselsdag sammen med familie og venner, og i den anledning bestilte jeg en tapas-buffet udefra. Jeg har fødselsdag i august, hvor det som regel er godt vejr, så jeg besluttede at holde et fødselsdagsarrangement nede i gården, hvor vi har et grønt område med borde og bænke. Jeg inviterede de nærmeste 12-14 mennesker, og da jeg ikke havde lyst til at stå for madlavningen selv, besluttede jeg mig for at bestille maden udefra. Jeg søgte efter forskellige catering-firmaer på nettet og forestillede mig egentlig, at det skulle være en traditionel buffet med tærter, frikadeller, flødekartofler osv. Det var desuden vigtigt for mig, at prisen var rimelig og leveringen præcis, så vi ikke skulle sidde og vente på maden. I min søgning stødte jeg på http://ebuffet.dk/, som har et kæmpestort udvalg til billige priser, og som leverer overalt på Sjælland og i København, og de kører også til Fyn. Deres spændende udvalg omfatter bl.a. klassiske buffetanretninger, vælg-selv-buffeter, sushi-buffet (i samarbejde med Letz Sushi) og tapasbuffet, så uanset om du gerne vil bestille en bruchbuffet, frokostbuffet eller middagsbuffet, så finder du helt sikkert noget, der passer til dit arrangement. Jeg besluttede mig for tapasbuffeten til 69 kr. per kuvert, og her kunne jeg vælge mellem 14 lækre retter. Jeg skulle minimum vælge 6 retter, og jeg valgte 6 plus 2 ekstraretter. Jeg valgte fyldte peberfrugter, cocktailpølser i baconsvøb, kebabspyd med krydret oksekød, spansk chorizopølse med oliven, fransk landpaté med cornichoner, saltmandler, oliventapenade og spansk Manchego ost. Dertil bestilte jeg flutes og fuldkornsrugbrød med økologisk smør. Jeg kunne også vælge mellem et lækkert udvalg af desserter, f.eks. æbletærte, rabarbertærte eller Cheesecake, men jeg foretrak selv at lave en fødselsdagslagkage. Bestillingen foregik nemt over nettet, og på min fødselsdag fik jeg al maden leveret til tiden af et sødt og venligt personale. Maden var velsmagende og lækker, og både mine gæster og jeg var begejstrede, så jeg kan varmt anbefale, at du bestiller en dejlig buffet hos E-buffet.dk næste gang, du skal holde et arrangement.