Lækker mad og god service til 25-års-fødselsdag

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

I sidste weekend fyldte jeg 25 år, og det skulle selvfølgelig fejres. Og hvad er en bedre måde at fejre det på end at holde en fest med alle de nærmeste og utrolig lækker mad? Jeg kan i hvert fald ikke finde på nogen bedre løsning eller måde at afvikle det på.

Det kræver rigtig meget at stable sådan en lille fest på benene. Der er nemlig utrolig mange ting, der skal være styr på. Først og fremmest skal der sættes en dato, så skal der inviteres gæster, lokalet skal findes, pynt, mad og meget mere.

Hjælp til maden

Jeg ville egentlig selv gerne have lavet maden, nu når jeg normalvis nyder og elsker den del af dagen, men jeg måtte simpelthen erkende, at det blev alt for presset for mig. Der var så mange andre ting, der skulle klares på selve dagen, at jeg måtte overgive mig til muligheden om at bestille maden udefra.

At jeg gjorde det, fortryder jeg på intet tidspunkt. Jeg fandt et cateringfirma ved navn Ebuffet og så, at deres kuvertpriser var billige, og så gav jeg dem et forsøg. Det var bestemt ikke en dum beslutning. De serverer buffeter, og jeg kan da lige love for, at den mad, der blev serveret i denne buffet, var ovenud lækker. Det var både jeg og mine gæster enige om.

Foruden lækker mad leverede de også en kanon service, der bestod af store smil, levering til tiden, og bedst af alt var maden varm, da den ankom.

De er helt sikkert anbefalelsesværdige, og det er langt fra sidste gang, at jeg benytter dem til et arrangement, hvor jeg ikke selv har muligheden for at lave den mad, der skal serveres. Du kan bestille mad ud af huset i København hos Ebuffet til ethvert arrangement, og så kan jeg love dig for, at du er godt dækket ind.