Invitér hele familien på brunch

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det er ikke ofte, at familien samles, og skal det ske, er det måske endda nødvendigt, at det er dig, som tager teten. Det gjorde jeg i min familie, og det endte med, at vi havde en super hyggeligt dag, hvor alle mødte op. Jeg valgte at invitere alle til brunch, så folk ikke var bundet til arrangementet hele dagen, men de havde altså muligheden for at smutte senere på dagen, hvis der var noget, de skulle nå. Det hele blev sat i stand ret hurtigt, og vil du vide, hvordan det kunne lykkes, kan du læse med her i artiklen, hvor der vil komme nogle gode råd.

Brug ikke kræfter på maden – bestil det udefra

At stable et forholdsvis stort arrangement på benene hurtigt kræver, at der bliver arbejdet virkelig hårdt, og det betyder, at der skal hentes hjælp, hvor det er muligt. Netop derfor valgte jeg at bestille brunch udefra. På den måde kunne jeg fokusere på alle de andre ting, som der skal være styr på. Blandt disse ting var, at der skulle findes borde og stole, et lille telt, drikkevarer, service og meget mere. Alt dette fik jeg kun tid til, fordi maden blev bestilt udefra, hvilket jeg er utrolig glad for den dag i dag, hvilket gæsterne også var.

En fantastisk brunch udover alles forventning

Det er normalt at være lidt skeptisk, når der bliver bestilt mad udefra. Der findes et utal af skrækhistorier, og hvad nu hvis der opstod problemer med vores. Heldigvis var det ikke tilfældet, og vi fik den mest perfekte brunch leveret til tiden. Alle blev blæst bagover af de mange smagsnuancer, og det var et kæmpe hit, ligesom det helt sikkert ikke er sidste gang, hvor vi skal have afholdt brunch med hele familien.
Jeg bestilte maden på denne side: http://ebuffet.dk/brunch/ ,hvis du nu selv skulle sidde og overveje at lave et sådant arrangement.