Gensynsfest med mad ud af huset

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Gensynsfest med den gamle folkeskole klasse

Jeg blev færdig som folkeskole elev i 2006 fra Vestre skole i København sammen med en hel folk dejlige mennesker. I år var det altså 10 års jubilæum for min sidste dag som folkeskole elev og vi var et par stykker som syntes at det skulle fejres med maner med en gensynsfest for hele årgangen. Nogle af de gamle hoveder har jeg haft kontakt med kontinuerligt igennem de sidste 10 år, mens der er andre af mine klassekammerater jeg ikke har set eller hørt fra de sidste 10 år.

Maden er en vigtig ingrediens til enhver fest

Da jeg lidt ligesom var ide mand bag dette år gensynsfest, var det også mig der skulle stå for meget af det praktiske med at arrangere festen. Sammen med mine gode kammerater Jesper og Henrik havde jeg af et par omgange stået for at sende booke lokaler, sende invitationer ud, fastlægge dato og til sidst skulle vi også have på plads hvor vi skulle have mad ud af huset fra.

Lækker mad til gode priser

Jesper var hurtig til at foreslå at vi prøvede http://ebuffet.dk/, da han før havde været et er fødselsdags arrangement hvor de havde fået mad ud af huset fra denne leverandør og Jesper havde været rigtigt positiv omkring madens kvalitet og smag dengang. Det var derfor op til Henrik og jeg at browse lidt rundt på ebuffet’s hjemmeside for at vi se om de også tilbød noget der faldt i vores smag. Efter at have kigget lidt rundt, besluttede vi også for at bestille deres ‘vælg selv’ middags buffet til 89,50 kroner pr. kuvert. I denne sammensatte pakke vælger man imellem 3 hovedretter og 4 tilbehørsretter. 
Der er 50 forskellige retter at vælge imellem og alle retter virker virkeligt lækre. Nu kan jeg kun tale for de retter vi selv bestilte, men de var ihvertfald over alt forventning.