Det bedste sted til mad ud af huset

By:

Buffet er mildest talt et genialt koncept, og det er sikkert også derfor, at mange kalder det deres “livret”. Adskillige varme retter, salater, tilbehør, brød, søde sager, frugt og hvad der nu ellers hører til. En masse lækkerier som bare venter på at komme på tallerkenen. Det kan i hvert fald være svært at undgå en heftig mavepine, når man står overfor en skøn buffet – og især ikke når man er ligeså madglad, som jeg er! Det hører sig vel også næsten til. 

Folk elsker at samle sig omkring et skønt og stort måltid mad, og jeg var derfor ikke i tvivl om, at det var en lækker buffet, der skulle samle folk ved barnedåben, som vi arrangerede i sidste weekend. Når man er madblogger, så forventer folk ofte, at man selv disker op med det hele, og det hænder da også, når lysten og tiden er der. Denne gang havde jeg dog besluttet mig for, at dette var en dag, hvor jeg ville suge det hele til mig. En barnedåb er ikke bare en barnedåb, og jeg ville være der til at opleve alle detaljer og få så meget ud af dagen som muligt. 

Heldigvis fandt jeg hurtigt frem til Ebuffet.dk, som i den grad er anbefalelsesværdig, hvis du er på jagt efter mad, hvor der er fokus på kvaliteten. Kvaliteten skinnede igennem med det samme, da maden blev leveret, og det var tydeligt, at medarbejderne var engageret omkring det. Sjældent har jeg oplevet så god service, hvor der slet ikke var noget at sætte en finger på. Maden blev leveret til tiden og var stadig varm ved ankomsten, hvilket var en dejlig overraskelse. Gæsternes store øjne og knurrende maver var vist også et godt tegn på, at maden sad lige i skabet. 

Så hvis du ønsker mad ud af huset København til en rimelig pris, så er Ebuffet.dk det oplagte og bedste valg efter min mening!