Det bedste år længe

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Siden jeg startede firmaet sammen med min bror for over 15 år siden, har vi hvert år lige før jul holdt den obligatoriske julefest. Det gjorde vi også, da vi kun var os selv, og nu hvor vi er nået op på at være over 20, så har jeg besluttet, at den gamle gourmet her ikke gider at lave maden i år. For første gang skal vi have maden udefra.

Lækker mad udefra

Jeg elsker at lave mad, så det blev min opgave at finde dem, som skulle levere maden. Jeg snakkede med flere af vores samarbejdspartnere, og der var flere blandt dem, som anbefalede, at jeg brugte ebuffet.dk. De kunne levere til enhver form for festivitas.

Jeg kiggede ind på deres hjemmeside, og der blev jeg meget overrasket, må jeg indrømme, for de var meget passionerede og meget grundige i deres beskrivelse og i deres engagement – noget som virkelig tiltalte mig.

Jeg valgte at følge min første indskydelse og afgav en ordre, og så skulle jeg ind og vælge nogle retter, som ville passe til sæsonen. 11 retter til en kuvertpris, som var så billig, at jeg kom i tvivl, om mit valg nu også var det rigtige. Jeg tog dog en dyb indånding og gjorde det hele officielt.

De gjorde det

På dagen var jeg noget nervøs for, at vi ville få noget værre hø til frokosten, men det viste sig at være lige det modsatte. Alt fra flæskestegen med sprøde svær, over de braiserede andelår var i så god en kvalitet, at jeg måtte knibe mig i armen for ikke at tro, jeg drømte. Kødet smeltede på tungen, og det hjemmebagte brød gjorde det hele til en himmelsk mundfuld.

Frikadellerne smagte, som vores mor lavede dem, og når man leverer en hjemmerørt remoulade og alt andet i den kvalitet, så er det ikke svært at få glade kunder. Tak til ebuffet for at give os alle en rigtig god aften med mad i særklasse.