Den perfekte fødselsdag

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

I sidste weekend fejrede jeg min fødselsdag. Det var en aften, som var så fuld af kærlighed, latter, smukke fortællinger, god mad og vin, at jeg sent skal glemme den. I stearinlysenes skær kunne jeg for alvor mærke, hvor meget jeg holder af alle de fantastiske mennesker, jeg har omkring mig. 

Rammerne havde min søde mand sørget for i form af et stort telt i haven. I to dage inden festen gik jeg og hyggede med at pynte op og arrangere borde og stole. Jeg nåede slet ikke at få stress, da maden var bestilt udefra, og det eneste, jeg derfor skulle tænke på, var hvilken farve blomsterne skulle være, og hvordan lyskæden skulle hænge.

Det var simpelthen så skønt, at maden bare blev leveret lige til døren. Det må jeg virkelig indrømme. Jeg havde bestilt en vælg-selv buffet fra http://ebuffet.dk/middag/, og det var helt suverænt. Maden ankom lige i tide til, at de to piger jeg havde hyret til lejligheden kunne nå at anrette det hele, inden gæsterne satte sig til bords. Vi fik en skøn kalvecuvette, som var tilberedt helt perfekt, en dejlig lammeculotte samt en masse lækre salater og kartofler. De varme retter havde en god temperatur, og salaterne var sprøde og friske. Prisen var utroligt rimelig, og jeg er virkelig imponeret over, hvor meget man fik for pengene. 

Når man selv har for vane at stå i køkkenet og våge over kødgryderne, er det desuden meget befriende at kunne overlade det til andre en gang imellem. Nok banker mit hjerte for madlavning, men på denne aften ville jeg hellere dele smil og ord med dem, jeg har kær. 

Jeg kunne ikke drømme om en bedre måde at fejre mine 30 år på, og flere af mine gæster har i løbet af de sidste par dage erklæret sig enige. Flere har endda spurgt, hvor jeg havde bestilt maden, da de simpelthen syntes, det var så lækkert.