Catering med buffet er perfekt til jubilæumsarrangementet

By:

Der er ingen tvivl om, at buffet er vores alle sammens livret. I hvert fald så længe at retterne er gode, varierede og lavet ordenligt. Der er jo trods alt ingen, som gider blive præsenteret for en buffet med fængselsmad. Dermed skal man altså vælge sin cateringmuligheder med omhu. For hvor finder man den rette balance af god mad, gerne varmt, hvor man kan smage, at der har været fokus på kvaliteten – samtidig med at prisen heller ikke er skyhøj per person? Svaret på dette spørgsmål fandt jeg på nettet.

 

For ligesom med så meget andet, så er priserne på nettet ofte billigere end andre steder. Det samme gør sig gældende for bestilling af buffet på nettet, fremfor hos den lokale slagter eller lignende steder. Det var i hvert fald min oplevelse af den buffet, som der blev bestilt, da vi til mit jubilæumsarrangement skulle finde en form for kost. Og vi var yderst tilfredse med valget.

 

Varm mad på simpel vis

Der var jo ingen tvivl om, at der ikke skulle laves mad i eget køkken. Det ville ikke give nogen mening, i hvert fald ikke hvis vi kunne finde en fyldestgørende løsning. Det fandt vi som sagt med buffet-catering, som vi fandt her hos ebuffet.dk. Alt i alt fik vi leveret en solid buffet til tiden som aftalt, indeholdende god mad. Gæsterne var ganske tilfredse, og det blev endda til et par anbefalinger af netop ebuffet.dk, hvilket jeg tolker som positivt.

 

Samlet set kan der altså ikke sættes nogen finger på den oplevelse vi havde med ebuffet.dk og deres catering-tilbud. Det hele var en meget simpel oplevelse, som gik helt igennem problemfrit. Endda formåede de at levere den varme mad varm – et problem, som jeg ofte har hørt sker for andre. Så det synes jeg bestemt er værd at pointere og anbefale.

Posted in: catering