Brunch til min fødselsdag

By:

Da jeg stod og skulle holde fødselsdag, der var jeg blevet enig med mig selv om, at jeg ikke ville stå og lave maden selv. Jeg havde inviteret gæsterne til brunch. Jeg valgte derfor at bestille brunchen fra http://ebuffet.dk/brunch/

De er nemlig kendt for at have de bedste priser på markedet. Samt at deres lune retter er varme, når man modtager maden. Derfor slap jeg for at skulle stå og varme maden selv. Jeg kunne nemlig bare sætte maden ind på bordet, og så kunne jeg bruge tiden sammen med mine gæster.

Hos Ebuffet kan man vælge mellem to brunch buffer. Den ene er en brunch buffet, hvor man kan vælge 7 retter selv. Her kan man vælge blandt 43 retter. Man kan udover de 7 retter tilkøbe flere retter for et lille ekstra beløb. Den anden er en brunch buffet med 14 retter. Det er 14 retter, som de har valgt.

I deres brunch buffet hvor man kan vælge 7 retter selv, der kan man blandt andet vælge imellem cocktailpølser i baconsvøb, porretærte, pandekager med canadisk ahornsirup, muffins med saftige blåbær, nybagte thebirkes og udvalg af årstidens frugt i tern og mange andre lækre retter.

I den anden brunch buffet hvor der er 14 retter, der er der blandt andet frisklavet røræg, lun leverpostej med bacon og rødbeder, pandekager, nybagte kanelsnegle og nybagte croissanter og meget andet lækkert.

Jeg er fuldt ud tilfreds med Ebuffet. Det er ikke sidste gang, at jeg bestiller derfra. Samtidig er priserne rigtig gode. Det var helt klart det værd at betale for at få maden bragt ud. Jeg kunne i stedet for at lave mad nyde tiden med mine venner og familie. Da maden kom, der var retterne varme, som der også stod på hjemmesiden. Jeg kunne bare sætte maden ind på bordet med det samme. Og så smagte maden bare utrolig godt.