Brunch med vennerne

By:

Det er ikke altid, det er muligt at få samlet alle vennerne til en sjov og underholdende dag. Dog har mine veninder og jeg et princip, som går ud på, at vi en gang hver ferie skal samles – og gerne hele dagen. Vi starter altid ud med noget lækkert brunch, hvorefter vi tager ud og oplever et eller andet. På vores tur får vi så noget middagsmad, der hvor vi nu befinder os, og så spiser vi igen ude til aften. Det er kort sagt en dag, hvor der bliver spist en masse, ligesom vi hygger, drikker vin og andet sjovt. Denne gang startede vi ud hos mig, og derfor skulle jeg sørge for vores brunch.

Mad ud af huset

I forbindelse med disse ture er der faktisk meget planlægning, og jeg havde fået ansvar for brunch, samt den oplevelse vi skulle på. Oplevelsen krævede meget research og arbejde, og derfor valgte jeg at bestille mad ud af huset. Dette var en utrolig god ide, eftersom det gav mig meget ekstra tid til at planlægge det andet, vi skulle på vores dag. Naturligvis frygtede jeg lidt, at maden ikke ville blive så god, når jeg ikke selv lavede den, men igen – hvem prøver jeg at narre. Jeg er ikke verdensmester, når det kommer til mad overhovedet, og der hvor jeg bestilte maden, var det altså professionelle, som stod for det, så de var naturligvis langt bedre end mig.

Leveret til tiden

Vores brunch blev bestilt fra ebuffet.dk, og der var ikke en finger at sætte på deres service. Maden kom nemlig varm og lige til tiden. Det var første plus i bogen, men prikken over i’et kom, da vi smagte det. Maden var helt perfekt fra ende til anden, og det er bestemt ikke sidste gang, vi bestiller med fra den side, når vi har venindedag.