Brunch før spillermøde

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Stort arrangement i håndboldklubben

Jeg spiller til dagligt håndbold på relativt højt niveau i København. Hvert år inden sæsonstart har vi en tradition for at vi mødes lørdag før første træning og spiser lidt lækker brunch fra morgenen af inden vi træner håndbold efterfulgt af en hyggelig aften i byen. Dette er en tradition som især vi i klubben der har været der lidt længere virkeligt værner om. Det er en helt vildt god måde at få de nye spillere integreret i truppen og så er det selvfølgelig bare en rigtig hyggelig dag med masser af aktiviteter og super god mad.

Ansvaret for brunch i år

Jeg er som sagt en af de mere erfarne spillere på holdet og jeg blev derfor i år valgt som den person der skulle stå for at bestille brunch mad ud af huset til opstarts dagen. Jeg søgte lidt rundt på nettet for at finde den rigtige leverandør, som kunne mætte sådan en stor flok sultne håndboldspillere. Jeg faldt over en meget interessant hjemmeside der leverede brunch ud af huset ved navn ebuffet.dk og besluttede mig at prøve at bestille brunch fra denne leverandør.

Super lækker mad til fornuftige priser

Jeg valgte at bestille ebuffet.dk’s originale buffet med tolv retter til 99,50 kroner pr. kuvert. Denne brunch buffet indeholder blandt andet røget landskinke glaseret med brun farin og dijonsennep og pastasalat med basilikumpesto, feta, oliven og peberfrugt. Dertil hører der forskellige slags lækre brød med, hvilket overordnet giver buffetens sammensætning en usandsynlig høj kvalitet. 

Stor tilfredshed blandt spillerne

Alle spillerne på holdet var meget tilfredse med maden fra ebuffet.dk og vi syntes alle sammen at servicen samt madens kvalitet ramte plet. Prisen kan man virkeligt heller ikke klage over, så derfor vil jeg gerne anbefale at bestille brunch ud af huset fra ebuffet til alle der leder efter en god omgang brunch.